Пт, 2024-Кві-26, 8:37:43
Вітаю Вас Гість

Благодійний фонд "Сонце Відродження"

Блог

Головна » 2010 » Травень » 18 » Завершується конкурс “Підтримка літнього відпочинку та зайнятості дітей пільгових категорій”
4:19:27
Завершується конкурс “Підтримка літнього відпочинку та зайнятості дітей пільгових категорій”
Мета конкурсу – попередження бездоглядності та безпритульності дітей переважно середнього та старшого віку, які виховуються у багатодітних, малозабезпечених, а також неповних родинах та сім’ях, вражених фінансово-економічною кризою, шляхом підтримки їх відпочинку у літніх наметових таборах та пришкільних оздоровчих закладах (таборах) впродовж липня-серпня 2010 року

Пріоритет конкурсу - підтримка громадських ініціатив у районних центрах, селищах та селах; організація освітніх, дозвілевих та оздоровчих програм для дітей; організація додаткового кваліфікованого медичного огляду дітей; поліпшення санітарного супроводу перебування дітей у таборі, забезпечення належної якості харчування та організація екскурсійних програм для дітей.

Учасники конкурсу - громадські організації/благодійні фонди, а також їхні коаліції, мережі та об’єднання, які працюють із молоддю, вчителями, закладами середньої освіти, школами-інтернатами та відповідають таким критеріям:

* Зареєстровані в Україні не пізніше 31 грудня 2007 року;
* Не підтримуються та не пов’язані з жодною політичною партією або політиком;
* Готові надати власний внесок чи залучити співфінансування на виконання проекту у розмірі не менше 20% загального бюджету проекту.

Цільова аудиторія – діти віком від 6 до 18 років вразливих категорій населення, які виховуються у багатодітних, малозабезпечених, неповних родинах та сім’ях, вражених фінансово-економічною кризою.

Просимо взяти до уваги!


* Проектна пропозиція має обов’язково містити якісні та кількісні обґрунтування актуальності реалізації проекту в період фінансово-економічної кризи;
* Термін проведення одного наметового табору (зміни) має становити від одного до трьох тижнів;
* Проектні пропозиції мають обов’язково включати опис досвіду керівників проектів, використаних ними методик роботи та стислого помісячного плану реалізації проекту;
* Проектні пропозиції мають передбачати план інформування членів відповідної громади про хід реалізації проектів через засоби масової інформації;
* Заходи за проектами мають проводитися на території України;
* Керівники та персонал організацій, чиї проектні пропозиції будуть підтримані, мають прийняти участь у тренінгу, ініційованому Антикризовою гуманітарною програмою та присвяченому ефективній організації літніх наметових таборів для дітей.

Увага! Проектні пропозиції мають надсилатися до Міжнародного фонду "Відродження” простими або рекомендованими листами на адресу: 04053, Київ, вул. Артема, 46, Міжнародний фонд «Відродження», «Антикризова гуманітарна програма».

Пропозиції, надіслані факсом або електронною поштою прийматися до розгляду не будуть. Пакет документів має складатися з оригіналу та 6 (шести) копій аплікаційної форми (у додатку до цього листа) та додатків.


Розмір очікуваного від МВФ гранту
– від 5 000 до 95 000 гривень

Загальний бюджет конкурсу
–2 000 000 гривень

Кінцевий термін подачі проектних пропозицій – 19 травня 2010

Оголошення результатів конкурсу – 19 червня 2010

З аплікаційними формами та детальними рекомендаціями щодо підготовки проектів можна ознайомитись на сайті www.irf.ua.

За детальнішою інформацією звертайтеся до:

Руслана Краплича, Директора Антикризової гуманітарної програми, за тел. 461 97 09, kraplych@irf.kiev.ua ;

Катерини Смаглій, Менеджера Антикризової гуманітарної програми, за тел. 461 97 09, smagliy@irf.kiev.ua ;

Надії Гутріної, асистента Антикризової гуманітарної програми, за тел. 461 97 09, gutrina@irf.kiev.ua

*У відповідності з підписаним Меморандумом про співпрацю Міжнародного фонду "Відродження” із Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту (2 березня 2010 року) дофінансування літніх наметових таборів може бути здійснене Міністерством.

Джерело : Міжнародний фонд "Відродження"

Додатки : Аплікаційна форма ( application_form amps 2010.doc, 116 Kb )  
Переглядів: 713 | Додав: archacademy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
червона стрічка
Форма входу
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Праздники дня...
Пошук
Наше опитування
Чи хочете Ви попрацювати волонтером?
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 |