Пт, 2024-Бер-29, 0:18:59
Вітаю Вас Гість

Благодійний фонд "Сонце Відродження"

Блог

Головна » 2010 » Лютий » 18

Студенти університетів Києва розпочинають соціальний проект «Я дарую книгу дитині!»


Чотири сотні волонтерів Студентської ради Києва з 22 лютого по 2 березня у 10 вишах столиці проведуть соціальний проект, під час якого збиратимуть книжки для 3 тисяч дітей-сиріт, які мешкають у дитячих будинках та школах-інтернатах Київської, Житомирської, Вінницької, Черкаської та Чернігівської областей.

Вихованці будинків також з нетерпінням очікують на початок проекту, аби проявити свої творчі здібності, оскільки в його рамках розпочнеться конкурс відгуків до подарованих книг «Мої враження від книги». Переможці конкурсу отримають подарунки.

Під час акції кожен університет-учасник обере дитячий будинок, який буде знаходиться під його опікою протягом 2010 року.

«Рівень освіти у школах-інтернатах і дитячих будинках – дуже низький. І одна із причин цьому – відсутність необхідної кількості літератури у бібліотеках інтернатів, ... Читати далі »
Переглядів: 805 | Додав: archacademy | Дата: 2010-Лют-18 | Коментарі (0)

Cтартує освітній проект Skills Matter 2010


13 березня 2010 року стартує освітній проект Skills Matter 2010. Міжнародна організація AIESEC створює цей успішний проект уже шостий раз і за цей період він набув статусу «Найкращий проект організації 2009».

Ціль проекту: за допомогою системи тренінгів допомогти молодим спеціалістам набути знання та навички, які необхідні для ведення успішного ділового життя.

В програмі проекту:

- 7 майстер класів від успішних українських бізнесменів та професіональних тренерів;
- 14 тренінгів в малих групах з іноземними спеціалістами;
- проміжні івенти, вечірки, зустрічі;
- нові знайомства, поради від кращих бізнесменів України, практика англійскої мови, море фану та безмежні можливості для саморозвитку.

Тематичні блоки розділені на теми:


1. Постановка цілей і психологія успіху;
2. Teambuiding.
3. Time-management. ... Читати далі »
Переглядів: 718 | Додав: archacademy | Дата: 2010-Лют-18 | Коментарі (0)

Проект заради людей з обмеженими фізичними можливостями


Свердловська спілка осіб з обмеженими фізичними можливостями та членів їх родин «Життя без бар’єрів» з 20 грудня 2009р. реалізує власний проект «Створення в місті Свердловську та Свердловському районі Луганської області безбар’єрного життєвого середовища для людей з обмеженими фізичними можливостями».

Виконання цього проекту стало можливим завдяки підтримці Міністерства закордонних справ Данії, що була надана через програму розвитку ООН та благодійний фонд «Творчий центр ТЦК».

Реалізація Проекту спрямована на подолання в Свердловську та Свердловському районі архітектурних, правових та психологічних бар’єрів, що існують для людей з інвалідністю та обмежують їх життєдіяльність. Проект сприятиме участі активних представників вразливих груп населення в процесах підготовки та виконання міських програм, спрямованих на усунення архітектурних, правових та психологіч ... Читати далі »
Переглядів: 1434 | Додав: archacademy | Дата: 2010-Лют-18 | Коментарі (0)

Безоплатна юридична допомога


Благодійна організація "Українська благодійницька мережа" надає безоплатну юридичну допомогу у вирішенні проблем, які безпосередньо торкаються сиріт з обмеженими можливостями (дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, котрі одночасно є дітьми-інвалідами, а також осіб із числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, котрі є інвалідами).

Допомога надається: дитячим будинкам-інтернатам та їх вихованцям; спеціальним загальноосвітнім школам-інтернатам та їх учням; безпосередньо сиротам з обмеженими можливостями або їх батькам, усиновителям, опікунам (піклувальникам), прийомним батькам, батькам вихователям, патронатним вихователям.

Форми допомоги: надання усних, письмових юридичних консультацій; складення документів правого характеру, представництво інтересів в судах (у виняткових випадках).
Контактна особа: Футерко Василь Любомиров ... Читати далі »
Переглядів: 1446 | Додав: archacademy | Дата: 2010-Лют-18 | Коментарі (2)

червона стрічка
Форма входу
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Праздники дня...
Пошук
Наше опитування
Чи хочете Ви попрацювати волонтером?
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024 |